“The Room” (2003). Slechte film voor nieuwkomers

The Room.
Regisseur – Tommy Wiseau.
IMDb-beoordeling – 3,6

Een van de slechtste films in de geschiedenis, die dankzij het absurde scenario, verschrikkelijke dialogen en monsterlijke acteerprestaties het toonbeeld is geworden van het genre “zo slecht dat het goed is” in de 21e eeuw.

De onsuccesvolle acteur en mysterieuze zakenman Tommy Wiseau slaagde erin zes miljoen dollar op te halen voor een melodrama over een liefdesdriehoek met de vriendelijke bankier Johnny, zijn bedrieglijke vriendin Lisa en zijn beste vriend Mark. “You are tearing me apart, Lisa!”, “Oh hi, Mark!” en andere citaten uit de film zijn bekend geworden en worden gebruikt als stickers.

James Franco maakte een komedie genaamd “The Disaster Artist” over het maken van de film, en Bob Odenkirk van “Better Call Saul” speelde onlangs Johnny in een remake van “The Room.” Bereid plastic lepels voor om naar het scherm te gooien op het juiste moment – dat is het ritueel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *